La nostra tasca es vertebra en els quatre eixos que componen l'actual equip directiu: Antònia Mas (coordinadora d'infantil), Mateu Tovar (cap d'estudis d'infantil i primària), Mireia Francès (cap d'estudis d'ESO) i

Antoni Serra (director).

Cada dia de 11h a 12h ens reunim per  tractar tots els temes que afecten al centre on acordam i consensuam cada mesura que prenem. Ens agrada fer feina en equip i escoltar tot el que ens pugui transmetre tant professors, com personal no docent, alumnes així com les seves famílies. Volem impulsar un model d'escola integradora, cooperativa, igualitària i propera basada en valors que impulsin un ensenyament de qualitat formant alumnes capaços d'enfrontar-se als reptes futurs, potenciant lacapacitat d'enraonar i tot en un ambient respectuós, còmode i agradable.

La nostra funció com equip directiu és la de coordinar, impulsar i vetllar pel bon funcionament del centre. Aquest any estam capficats en començar a elaborar un nou Projecte Educatiu de Centre adaptat a les necessitats i a la realitat actual, establint una línia pedagògica oberta, cooperativista i moderna. Volem seguir donant força a projectes com el de Padrins i fillols o l'intercanvi de cartes i en volem posar en marxa d'altres com l'hort escolar, la revista, el blog d'aula...

Cal remarcar que aquest any començarem el curs amb un nou Projecte Lingüístic que integra tots els temes relacionats amb el tractament de les llegües del nostre centre. Des d'aquí vos animam a que el consulteu, reviseu i faceu aportacions si ho trobau convenient.

Si ens voleu conèixer o voleu venir a parlar amb nosaltres estarem encantats que ho faceu. Per això podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del telèfon de l'escola i segur que trobam un moment per escoltar-vos.

Tenim il.lusio per aturar un carro i és el que intentam transmetre. Estam segurs que entre tots farem una escola millor.